Поділитись:

У Луцькраді запевнили, що «озера з острівцями» біля «Променя» більше не буде

Середа, 25 жовтня 2023, 15:57
У Луцькраді запевнили, що «озера з острівцями» біля «Променя» більше не буде

Влада Луцька запевнила містян, що після завершення ремонту затоплювати пішохідний перехід з острівцем безпеки біля «Променя» більше не буде.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

«На численні звернення громадян щодо підтоплення пішохідних переходів біля РЦ “Промінь” повідомляємо, що поточний ремонт кільцевої розв’язки ще не завершений. Проведено роботи з вкладання асфальтного покриття, встановлено бордюри, влаштовано острівок безпеки», – йдеться у дописі.

За словами директора департаменту ЖКГ Миколи Осіюка, нині підрядна організація проводить роботи з облаштування зливової каналізації на виїзді на кільцеву розв’язку з проспекту Василя Мойсея. До кінця тижня такі ж роботи проведуть й на виїзді з проспекту Президента Грушевського, де під час сьогоднішніх сильних опадів підтопило пішохідний перехід, так само, як і після сильних дощів 20 жовтня. Микола Осіюк наголосив, що є певні технологічні процеси і їх треба дотримуватися.

Поточний ремонт кільцевої розв’язки біля «Променя», за сприятливих погодних умов, планують завершити до кінця наступного тижня. Підрядна організація має ще завершити роботи з асфальтування, влаштування інженерних мереж та нанесення розмітки.

Як запевнив директор департаменту ЖКГ, після завершення усіх робіт затоплення пішохідних переходів та самої кільцевої розв’язки не відбуватиметься.

Нагадаємо: основне завдання цих робіт – збільшити пропускну здатність кільця, уникнути накопичення транспорту на під’їзді до нього та безпека пішоходів, які перетинають проїжджу частину на різних ділянках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів