Поділитись:

«Ми боремося за те, аби брудний чобіт окупанта ніколи більше не топтав нашу святу землю», – бойовий медик «Лелека» з Волинської ТРО

Неділя, 05 листопада 2023, 16:25
«Ми боремося за те, аби брудний чобіт окупанта ніколи більше не топтав нашу святу землю», – бойовий медик «Лелека» з Волинської ТРО

Пан Анатолій з перших днів повномасштабного вторгнення служить на посаді бойового медика першого взводу другої стрілецької роти Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони. 

Про це розповіли в 100 окремій бригаді територіальної оборони.

Свого часу чоловік закінчив Ковельське медичне училище. Працював у сільській амбулаторії, згодом – в Держсанепідслужбі. Анатолій має оригінальний і справді красивий позивний – «Лелека»:

« Мене в рідному селі «по-вуличному» так називають. І тата мого називали «Лелекою». І дід «Лелекою» був…», – усміхаючись, розповідає бойовий медик.

Вдома на волинського тероборонівця з Перемогою чекає кохана дружина Світлана і трійко дітей – доньки Анжела та Анна, а також син Степан. А ще двійко мисливських псів – естонський гончак Хантер та німецький дратгар Локі.

«Впевнений, що українці здобудуть Перемогу у цій війні. Бо правда на нашому боці – ми боремося за те, аби брудний чобіт окупанта ніколи більше не топтав нашу святу землю», – каже «Лелека».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів