Поділитись:

«Захід не буде підтримувати нас роками», – Олександр Мусієнко (відео)

Четвер, 02 листопада 2023, 21:45
«Захід не буде підтримувати нас роками»,  – Олександр Мусієнко (відео)

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний вважає, що ситуація на фронті зайшла у глухий кут, коли жодна зі сторін не може просуватися. Війна Росії з Україною переходить на етап позиційної боротьби.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» директор «Центру військово-правових досліджень» Олександр Мусієнко розповів чим небезпечна позиційна боротьба.

Олександр Мусієнко зазначив, що перш за все, рано чи пізно, це призведе до замороження конфлікту.

«Захід де буде підтримувати нас у позиційній війні роками. Це відверто потрібно скзати. Захід хоче бачити історії успіхів, історія успіху це не позиційна війна», – каже він.

Директор «Центру військово-правових досліджень» розповів, що позиційна війна може бути виправданою за сценарієм, коли Україна переходить в активну оборону знищуючи техніку і живу силу ворога, але при цьому знаючи, що навесні ми отримаємо великі і серйозні пакети військової допомоги. Проте наразі немає гарантій, що Україна отримає навесні такі пакети допомоги.

«Тоді звичайно, що стояння на місці завжди призводить до деморалізації особового складу, до того, що війна втомлює ще більше і буде втомлювати наших партнерів. Партнери скажуть, що оскільки Україна не може досягнути перемог зараз тоді давайте шукати рішення політичне. Тобто сідати за стіл перемовин і вести перемовини з Росією», – зазначив Мусієнко.

Саме тому Валерій Залужний і звертає увагу Заходу на те, що «стояння на місці» піде на користь Путіну.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів