Поділитись:

Дія.Бізнес у Луцьку: які освітні заходи варто відвідати у листопаді

Середа, 01 листопада 2023, 14:45
Дія.Бізнес у Луцьку: які освітні заходи варто відвідати у листопаді

Дія.Бізнес у Луцьку підготувала підбірку заходів, на які запрошують власників малого та середнього бізнесу і тих, хто хоче відкрити свою справу.

Отже, що можна відвідати у листопаді:

7 листопада о 17:00 запуск другого потоку курсу Юлі Габрук «Як почати власну справу: юридичні аспекти» Курс має 4 модулі,  які на 80% складаються з практичної частини: участь у тренінгах, персональні завдання для учасників. Тема першого тренінгу — «Початок роботи та залучення персоналу».

7 листопада о 17:00 в центрі Дія.Бізнес у Луцьку засновниця мережі магазинів професійної косметики FreshBeauty в Україні та у Польщі, амбасадор IsClinical – Світлана Гурик проведе лекцію «Феномен розвитку української beauty сфери під час повномасштабної війни». Спікерка розповість, які труднощі виникають у цій сфері, як їх подолати та особливості ведення бізнесу в Польщі.

8 листопада о 17:00 запрошуємо на лекцію «Стратегічне мислення в бізнесі» від Юлії Євпак, засновниці всеукраїнської NGO PRO Women UA. У центрі Дія.Бізнес у Луцьку спікерка розповість, як завдяки правильно розробленій стратегії, можна швидкими темпами розвивати бізнес та лишати позаду своїх конкурентів.

9 листопада долучайтеся до події «Логістика та доставка, оплата та безпека, юридичні й нормативні вимоги», яка відбудеться в межах освітньої програми Global E-commerce Access. Станіслав Гуня, співвласник бренду GENTLEMEN, спеціаліст із 3-річним досвідом роботи в E-commerce. Продавав в 38 країнах світу на суму $500 тисяч та провів понад 100 консультацій з продажів розповість про те, як побудувати і налагодити продажі на міжнародних платформах e-commerce.

10 листопада о 17:00 відбудеться лекція «Основи та фішки налаштування таргету для бізнесу» від Юрія Будніка, спеціаліст-практик з налаштування таргет реклами, з досвідом ведення, як українських, так іноземних проєктів понад 4 роки.  Під час лекції розберемо основні особливості та проблеми при налаштування таргетованої реклами в соцмережах.

16 листопада о 17:00 в центрі Дія.Бізнес у Луцьку відбудеться лекція «Як заняття спортом допомагають подвоїти прибуток» від Антона Яловика –  тренера, судді і переможця понад 100 змагань, автора книг і патентів про тренування та харчування. Спікер поділиться своїм досвідом та розповість, як спорт загартовує вас як бізнесмена та особистість.

17 листопада в центрі Дія.Бізнес у Луцьку відбудеться лекція «Креативний маркетинг» від Олексія Сдобіна, музиканта і експерта в розвитку голосу. Спікер розповість, як завдяки творчому підходу і коротким відео в Тік Ток популяризувати свій бренд на мільйонні охоплення.

23 листопада о 16:00 запрошуємо вас на «Вечір великих ідей» – новий проєкт у форматі брейнстормінгу. Разом із командою модераторів з креативної агенції Partyzan ви подивитесь на виклики у вашому бізнесі під іншим кутом та знайдете креативні рішення у команді однодумців.

Під час брейстормінгу ви зможете:

  • Прокачати свій дизайн-мислення, отримати інструменти для творчого розвитку та вдосконалення ваших проєктів.
  • Знайти креативне рішення для вже існуючої проблеми. 
  • Вийти з творчої кризи та розкрити свій потенціал разом з професіоналами.
  • Покреативити у команді експертів, обмінятися ідеями і створити нові продукти.

Список подій може змінюватися. Оновлену та детальну інформацію ви завжди знайдете в соцмережах центру Дія.Бізнес у Луцьку. Реєстрація  обов'язкова на кожен захід за посиланням – на нашому сайті. Закриття реєстрації за 4 години до початку події.

Стежте за анонсами, реєструйтеся та приходьте до центру Дія.Бізнес у Луцьку за адресою вул. Богдана Хмельницького, 26, 4 поверх.

Центр Дія.Бізнес у Луцьку створений за приватні кошти підприємців для розвитку підприємців. Центр відкрито з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння Волинської обласної військової адміністрації та за підтримки компаній ideil, redesign та UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Центр оперується ГО «Діджитал вектор».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів