Поділитись:

Під Луцькрадою активісти знову вийшли на акцію: що вимагають (фото, відео)

Вівторок, 31 жовтня 2023, 09:40
Під Луцькрадою активісти знову вийшли на акцію: що вимагають (фото, відео)

Місцеві активісти прийшли до Луцької міської ради на акцію з вимогою скликати круглий стіл та вислухати пропозиції щодо роботи міськради у 2024 році.

Про це повідомив Сергій Рижков на своїй сторінці у фейсбук.

«Ми проситимемо депутатів надати нам слово під час сесії. Хочемо скликати круглий стіл чи такі собі громадські обговорення, на якому будуть присутні голови усіх фракцій, можливо, міський голова теж захоче приєднатися. Ми напрацювали багато пропозицій щодо роботи Луцькради у 2024 році, будемо надіятися, що нам дадуть слово», – каже Рижков.

Під Луцькрадою активісти знову вийшли на акцію: що вимагають (фото, відео)Під Луцькрадою активісти знову вийшли на акцію: що вимагають (фото, відео)Під Луцькрадою активісти знову вийшли на акцію: що вимагають (фото, відео)Під Луцькрадою активісти знову вийшли на акцію: що вимагають (фото, відео)Під Луцькрадою активісти знову вийшли на акцію: що вимагають (фото, відео) 

Нагадаємо: у центрі Луцька біля пам'ятника Тарасу Шевченку місцеві активісти та лучани скандували міському голові Ігорю Поліщуку «ганьба». Це відбувалося під час зборів ініціативної групи «Спочатку дрони…» у п'ятницю, 27жовтня.

Місцеві активісти та волонтери згуртували лучан, аби ті підтримали заборону капітальних видатків на будівництва доріг та інших непершочергових витрат під час війни. На цю зустріч з'явився і міський голова, якого зустріли не надто привітно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024