Поділитись:

«Мені страшно», – український продюсер Алан Бадоєв відповів, чому не на фронті (відео)

Субота, 28 жовтня 2023, 16:47
«Мені страшно», – український продюсер Алан Бадоєв відповів, чому не на фронті (відео)

Український режисер та продюсер Алан Бадоєв, який нещодавно закінчив працювати над документальним проєктом «Довга Доба», зізнався, що часто розмірковує над тим, чому він не на передовій. 

В YouTube-проєкті Олексія Суханова «Говорить Суханов» Бадоєв відверто поділився результатами своїх роздумів. Зокрема, згадавши своїх друзів, які перебувають на фронті, режисер зізнався, що поки не готовий взяти до рук зброю. Знаменитому кліпмейкеру важко змиритися з деякими жахливими речима, за що його дуже гризе совість, – пише ТСН.

Нині Бадоєв свої душевні переживання намагається залагодити, приносячи користь суспільству інакшим способом. Якщо він припинить це робити, зізнався кліпмейкер, то він «не зможе до себе нормально ставитися».

Хоч ця тема є чутливою для режисера, він поділився, що часто ставить собі схожі «некомфортні запитання» на самоті та пропрацьовує їх:

«Чому я не на фронті?» – я запитую себе завжди. «Чому я не взяв автомат? Бо багато моїх друзів взяли...» Одна з моїх частин (свідомості – прим. ред.) запитує: «Страшно?».«Страшно». «А що саме страшно?» «Багато чого страшно». А інша частина каже робити щось таке, щоб я собі це пробачив. Роби. Бо якщо я не буду цього робити, то я не зможу до себе нормально ставитися. Загалом наодинці я можу озвучити собі некомфортні питання, бо я з ними працюю», – сказав Алан Бадоєв.

Бадоєв Алан Казбекович – український режисер, сценарист, кліпмейкер та телеведучий осетинського походження. Відомий своєю спільною роботою з популярними українськими сценаристами. Популярність здобув після виходу першого повнометражного фільму «Оранжлав», який у 2006 році отримав премію на фестивалі «Кіношок» – за найкращу режисерську роботу. Знімає відеокліпи відомим українським та закордонним артистам, багато з яких набрали десятки мільйонів переглядів на YouTube.

Нагадаємо: Росія змушує українських військовополонених вступати до своїх «добровольчих формувань».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 квітня 2024
01 січня 2024
30 листопада 2023
12 листопада 2023
04 листопада 2023
11 жовтня 2023
24 вересня 2023
21 серпня 2023
17 серпня 2023