Поділитись:

Намагався зробити закладки в лісі: на Волині судили чоловіка за збут наркотиків

Четвер, 26 жовтня 2023, 12:54
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Волині судили чоловіка, який намагався заховати наркотики в лісі.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду.

Уродженець Ковеля незаконно придбав канабіс, психотропну речовину «PVP» та амфетамін. Наркотичні речовини загальною масою 56,29 грамів чоловік вирішив заховати у лісі. Для цього 2 серпня 2022 року він виїхав до селища Маневичі, але на блокпості його зупинили чергові.

Допитуваний свою вину визнавав частково. Сказав, що до нього звернувся малознайомий чоловік, який попросив його завезти пакет з наркотиками в селище. На виїзді він мав передати пакунок іншому чоловіку, який мав чекати на нього в автомобілі синього кольору. Той погодився, думаючи, що в сумці лише рослини коноплі.

Обвинувачений попросив свого знайомого за невелику суму відвезти його на машині. Але про пакет з наркотиками не обмовився.

Свідок розповів, що того дня перебував на чергуванні на блокпості на виїзді із селища Маневичі. За кермом сидів обвинувачений, збоку – власник авто. Чоловіки сказали, що їдуть встановлювати пам`ятник в селі Галузія, однак жодних інструментів при собі не мали. Під час огляду авто, обвинувачений з-під дістав сидіння сумку і побіг.

Чоловік перестрибнув бетонну загорожу, щоб втекти у ліс. Однак його зупинили поліцейські та військові. В подальшому той зізнався, що в сумці наркотичні речовини. Згодом, після пітвередження усіх доказів, він повністю визнав свою вину й розкаявся у скоєному.

Обвинуваченому присудили три роки та дев’ять місяців позбавлення волі.

 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів