Поділитись:

Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото)

Понеділок, 23 жовтня 2023, 15:01
Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото)

Німецька вівчарка Гуді та інструктор-кінолог Леонід, які нині служать у Волинському прикордонному загоні, отримали відзнаку у номінації «Пошук наркотичних засобів».

Про це у понеділок, 23 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Днями у Києві відбулася II церемонія нагородження службових собак, які проходять службу в органах сектору безпеки і оборони України. Церемонію «Чотирилапі захисники» організувала громадська організація «Кінологічна спілка України».

Почесною відзнакою у номінації «Пошук наркотичних засобів» нагородили німецьку вівчарку Гуді та інструктора-кінолога Леоніда, які нині проходять службу в одному з підрозділів Волинського прикордонного загону», – йдеться у дописі.

Зазначають, що прикордонник разом з чотирилапим напарником на варті кордону вже сім років.

Собака натренований на пошук наркотичних речовин, і робить він це справді ефективно – з початку цього року Гуді у 17 випадках допоміг виявити більш ніж 30 кілограмів наркотичних речовин, які подорожні намагалися приховано перевезти через українсько-польський кордон.

«Він дуже енергійний, з ним легко працюється. А ще він фанат своєї справи», – так характеризує свого чотирилапого напарника кінолог Леонід.

Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото)Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото)Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото)Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото)Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото)Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото)Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото)Чотирилапий прикордонник з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
17:09
22 квітня 2024
16 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
27 березня 2024