Поділитись:

Волинські лісівники створили колаборацію з крафтовою пекарнею (фото)

Середа, 25 жовтня 2023, 10:46
Волинські лісівники створили колаборацію з крафтовою пекарнею (фото)

Волинські лісівники та крафтова пекарня «Іван Хліб» створили колаборацію і тепер печуть випічку з варенням, яке заготовили лісники.

Про це інформує Поліський лісовий офіс.

«Варення з лісових ягід – ще та смакота. А коли його поєднати із запашною випічкою щойно з печі – виходить неймовірна синергія смаків. Так ми називаємо наш новий проект, яким будемо впливати на ваші смакові рецептори. І в першій його частині розповідаємо про смачну співпрацю крафтових виробників: 
консервних цехів волинських філій ДП «Ліси України» та ремісничого виробництва авторського хліба в Україні та Польщі «Іван Хліб», – йдеться у повідомленні.

Пекарня, що працює в м. Ківерці Луцького району, готує випічку у справжнісінькій печі на дровах. І тільки за унікальним рецептурами та технологіями, зібраними з багатьох куточків світу особисто Іваном з України. 

«Для приготування хліба ми використовуємо тільки натуральні інгредієнти та любов до своєї справи. У виготовленні хліба дуже важлива закваска (дика), яку ми виростили самі та постійно підживлюємо. Вона складається тільки з борошна та води. Бродить вона в спеціальному приміщенні при певній температурі та вологості. В Іван Хліб кращим поєднанням є купаж із твердих і м'яких сортів пшениці та цільнозернового борошна з пшениці та жита.

 

Склад борошна, його помел робить наш хліб, як і всю випічку, корисною. Вона є унікальним джерелом вітамінів та правильних вуглеводів, містить всі незамінні амінокислоти, клітковину і мікроелементи. Співпрацю з лісовими консервними цехами ми обрали за їхню принципову позицію та якісні традиційні підходи до виробництва», – розповідає власник пекарні Іван Пасічник.

Серед переліку продукції лісових консервних цехів ДП «Ліси України» – варення та перетерті з цукром ягоди. 

«100% натуральність та екологічність. У кожному процесі, починаючи від збору плодів і до їх термообробки. Варення виготовляють із чорниці, суниці, малини, журавлини, ожини, брусниці. Або ці ж ягоди перетирають із цукром. 

Для консервування використовується лише скляна банка. І це також свідомий вибір у напрямку збереження екологічності продукції. 

Волинські лісівники створили колаборацію з крафтовою пекарнею (фото)Волинські лісівники створили колаборацію з крафтовою пекарнею (фото)Волинські лісівники створили колаборацію з крафтовою пекарнею (фото)Волинські лісівники створили колаборацію з крафтовою пекарнею (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів