Поділитись:

У Луцьку прикордонники склали військову присягу (фото)

Вівторок, 24 жовтня 2023, 17:46
У Луцьку прикордонники склали військову присягу (фото)

У Луцьку військовослужбовці, призвані на службу до прикордонного відомства, склали присягу на вірність Україні.

Про це у вівторок, 24 жовтня, повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

Перед бойовими товаришами прикордонники присягнули сумлінно і чесно виконувати службові обов’язки та ніколи не зрадити українському народові.

У строю серед новобранців – Дмитро Смоленський. Чоловік за освітою юрист, має 18 років юридичного стажу. Працював викладачем кримінології, останні п’ять років займався адвокатською діяльністю. Нині ж вирішив доєднатися до прикордонників аби боронити кордони рідної землі. Для Дмитра це вже друга присяга, перша була адвокатська.

«Між ними є дещо спільне, зокрема в частині дотримання і виконання Конституції та законів України. Присяга адвокатська покликана забезпечувати, реалізовувати й захищати права і свободи громадян, військова – захищати Батьківщину та її народ. Я прийняв однозначне рішення про те, що маю долучитися до загальної справи захисту своєї країни та бути причетним до нашої Перемоги!» – каже Дмитро.

Громадян запрошують доєднатися до лав Держприкордонслужби та принагідно нагадують, що триває набір на військову службу за контрактом і по мобілізації у прикордонні підрозділи Волинського загону. Усіх охочих просять звертатися до відділу комплектування телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

У Луцьку прикордонники склали військову присягу (фото)У Луцьку прикордонники склали військову присягу (фото)У Луцьку прикордонники склали військову присягу (фото)У Луцьку прикордонники склали військову присягу (фото)У Луцьку прикордонники склали військову присягу (фото)У Луцьку прикордонники склали військову присягу (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів