На Львівщині Ткач провів весілля фігуранту справи про «п’яні вечірки» із секс-насиллям (фото, відео)

Субота, 21 жовтня 2023, 19:35

У шикарному готелі на Львівщині комік Юрій Ткач провів пишне весілля блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями раніше організовував вечірки в Києві, на яких, за версією слідства, споювали, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео та поширювали у соцмережі. 

Про це повідомив у фейсбуці журналіст Андрій Лохматов.

Як пише журналіст, в одному з найдорожчих готелів країни Edem Resort Medical & Spa «відгуляв своє весілля фігурант гучної історії про блогерів з Івано-Франківська», які влаштовували вечірки в Києві, де, за версією слідства, споювали дівчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео, поширюючи його в мережі.

«Олег Захаров –  третій учасник тих «вечірок», який разом з другом заплатили 402 тисячі гривень застави кожен, аби вийти на волю на період слідства, на початку жовтня влаштував своє весілля в лухурі готелі, де тінейджери співали російський реп, розкидуючи по сцені стодоларові купюри. Адвокат Захарова, кажуть, теж був запрошений і танцював поруч», – зазначив Андрій Лохматов.

Додав, що ведучим на весіллі був комік Юрій Ткач. 

«А от ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор і комік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому – все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати – прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників», – резюмував журналіст. 

 

Нагадаємо: у соціальних мережах набув розголосу скандал навколо історії про хлопців з Івано-Франківська, які влаштовували гучні вечірки, де підсипали дівчатам наркотики,  а потів ґвалтували їх. Відео з цих вечірок вони поширювали в соцмережах. Правоохоронці вже встановили фігурантів та місця їх перебування. Двом блогерам оголосили про підозру. Їм загрожує до 7 років в’язниці. За інформацією ЗМІ, шістьом іншим учасникам цієї справи видали повістки. Президент Володимир Зеленський підкреслив, що в Україні не буде місця насильству.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: