Поділитись:

Волинські поліцейські розшукують «злодія у законі» з Грузії (фото)

Вівторок, 17 жовтня 2023, 17:42
Волинські поліцейські розшукують «злодія у законі» з Грузії (фото)

Волинські правоохоронці оголосили у розшук 52-річного громадянина Грузії Давида Ебралідзе за скоєння кримінальних правопорушень проти громадської безпеки.

Про це у вівторок, 17 жовтня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

«Оперативники Управління стратегічних розслідувань у Волинській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України розшукують Ебралідзе Давида Амірановича (Ebralidze David), 09 лютого 1971 року народження, громадянина Республіки Грузія. Останнє місце проживання – Чернівці», йдеться у повідомленні.

Розшукуваний ухиляється від слідчого управління ГУНП у Волинській області за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 255-1 (встановлення або поширення злочинного впливу) та ч. 1 ст. 255-2 (організація, сприяння у проведенні або участь у злочинному зібранні (сходці)) Кримінального кодексу України.

Громадян, яким відома будь-яка інформація про місцеперебування розшукуваного, просять зателефонувати у поліцію за номерами телефонів: +380508822765 або 102. Конфіденційність гарантують.

Волинські поліцейські розшукують «злодія у законі» з Грузії (фото) 

Нагадаємо: 13 вересня 2022 року ув'язнений ДУ «Маневицька виправна колонія», який перебуває в статусі «смотрящого» за колонією, запросивши до участі в зібранні в режимі відеоконференції «злодія в законі» на прізвисько «Дато Ланчхутський» (Давид Ебралідзе), провів в установі злочинну сходку, на якій вирішувались питання розподілу впливу на злочинну діяльність у місцях несвободи. 23 березня 2023 року двом кримінальним авторитетам повідомили про підозру в організації та участі у «сходці» у виправній колонії.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів