Поділитись:

Реконструкція проспекту Волі у Луцьку – на фінішній прямій: що залишилось зробити (фото)

Субота, 14 жовтня 2023, 18:09
Реконструкція проспекту Волі у Луцьку – на фінішній прямій: що залишилось зробити (фото)

У Луцьку завершується реконструкція частини проспекту Волі, яку було розпочато у 2021 році.

Про це 14 жовтня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук. 

За його словами, на сьогодні залишилось поставити лише «розумні» зупинки.

«Проспект вийшов таким як і задумувався - європейським, інклюзивним, однаково зручним для пішоходів, велосипедистів та автомобілістів. Особлива увага була приділена озелененню – висаджено велику кількість дерев, кущів, висіяно новий газон», – зазначив міський голова. 

Додав, що також працювали над освітленням – тепер проїжджу частину освітлюють LED-ліхтарі, є сучасне освітлення на пішохідній зоні та пішохідних переходах, підсвічуються дорожні знаки.

Реконструкція проспекту Волі у Луцьку – на фінішній прямій: що залишилось зробити (фото)Реконструкція проспекту Волі у Луцьку – на фінішній прямій: що залишилось зробити (фото)Реконструкція проспекту Волі у Луцьку – на фінішній прямій: що залишилось зробити (фото)Реконструкція проспекту Волі у Луцьку – на фінішній прямій: що залишилось зробити (фото)Реконструкція проспекту Волі у Луцьку – на фінішній прямій: що залишилось зробити (фото)Реконструкція проспекту Волі у Луцьку – на фінішній прямій: що залишилось зробити (фото)Реконструкція проспекту Волі у Луцьку – на фінішній прямій: що залишилось зробити (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку активно тривають ремонтні роботи, поки це дозволяють погодні умови. До прикладу, нещодавно розпочали ремонт на кільці поблизу ТРЦ «Промінь». Там мають облаштувати острівець безпеки. На проспекті Волі наприкінці літа з'явилися вуличні меблі, нові смітники та велопарковки. Буквально щойно вщух скандал щодо тендеру на капітальний ремонт бульвару Дружби Народів в районі ЛПЗ за 50 мільйонів. З'ясувалося, що проєкт ремонту не погодили з фахівцями. А за 40 мільйонів хочуть відремонтувати дві вулиці і в передмісті Луцька. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів