Поділитись:

«Дія» показуватиме «Пункти незламності» та їхні умови

Субота, 14 жовтня 2023, 06:12
«Дія» показуватиме «Пункти незламності» та їхні умови

Українці зможуть в застосунку та на порталі «Дія» побачити кожен «пункт незламності» з наявними там умовами.  

Про це під час засідання уряду повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, який прокоментував відповідне рішення Кабміну, – пише УНІАН. 

«На доручення президента сьогодні приймаємо постанову про відображення цих локацій («пунктів незламності» – ред.) в застосунку та на порталі "Дія". Українці будуть бачити, де розташований найближчий до них пункт, зможуть оцінити наявні там умови та залишити свій відгук. Таким чином місцева влада оперативно реагуватиме на скарги й усуватиме всі недоліки», – сказав він.

За його словами, сьогодні в країні вже розгорнута мережа з 13 тисяч «пунктів незламності», де люди матимуть світло, тепло, інтернет та зв’язок на критичні та екстрені випадки.

Також прем’єр зазначив, що станом на сьогодні готовність вітчизняної енергетики та комунальної інфраструктури наближається до 100%. 

«Деякі громади вже почали включати тепло. В інших населених пунктах воно з’явиться найближчим часом відповідно до погодних умов. Сезон буде складним, ми це розуміємо, ми готуємося до всіх викликів та всіх можливих сценаріїв», – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів