На хвилі скандалів блогерка Верба заявила, що виходить заміж (фото)

П'ятниця, 06 жовтня 2023, 10:53

Обранець блогерки підготував для неї сюрприз. Відома українська блогерка Юлія Верба поділилася з шанувальникам радісними змінами у її житті.

Так, на своїй сторінці в Instagram знаменитість розповіла, що коханий освідчився їй і вона відповіла згодою. Верба запостила відео того, як саме обранець кликав її заміж, – пише ТСН.

Судячи з ролика, хлопець підготував Юлії сюрприз і ввечері повіз її на дуже особливе місце для них вдвох.

У цьому місці на інстаблогерку чекав величезний букет троянд та свічки, викладені у формі серця.

Як зізналася блогерка, освідчення відбулося 1 жовтня. Але розповісти вона вирішила про нього зараз.

«Скажу вам декілька слів про освідчення. Це сталося нежданно, негадано. Неочікувано абсолютно для мене, я взагалі не чекала, ніколи не хотіла вийти заміж. Я не очікувала, що мені в 20 років освідчаться і я ще й погоджуся. Я досі не вірю. Статус нареченої дуже класний. Я знаю, що всі мої рідні, друзі, знайомі будуть чекати на моє весілля, бо така як у мене любов до українських весільних пісень, мені здається, такої немає ні в кого. І ви уявіть, що то буде за весілля», – розповіла про те, яким бачить своє свято Верба.

Також чи не вперше Юлія так близько показала коханого, щоправда, все ж таки поки його обличчя приховує.

Нагадаємо, цього тижня спільноту сколихнуло відразу два скандали, пов'язані з Юлією Вербою. Спершу її купівля автівок для військових, які назвала евакуаційними. Тоді користувачів мережі обурило це, бо в таких автівках поранених перевозити небезпечно. А згодом випливла нова інформація. Верба передала військовим аптечки з китайськими турнікетами, які можуть зламатися і не врятувати пораненого. Бойові медики назвали такі аптечки подарунком смерті.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: