Поділитись:

У Володимирі молодики знімали на відео оголену жінку в примірочній «секонду» (фото)

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 05 жовтня 2023, 18:31
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Володимирі в одному із секонд-хендів молодики зняли на відео жінку, коли та була в примірочній без одягу.

Відповідний допис у місцевій фейсбук-спільноті опублікувала Аліна Маліновська.

«Я переодягалась і мені видалось, що за мною підглядають.Ключове ВИДАЛОСЬ мене тримало, щоб не зачіпати дітей.Проте в залі я почула, як вони насміхались і фраза: «покажи стоп-кадр» мені дала зрозуміти, що мені не видалось. Відео при мені видалили. Мені бридко та неприємно. Це ненормально», – йдеться у дописі.

Фото молодиків, які опублікувала Аліна МаліновськаФото молодиків, які опублікувала Аліна Маліновська

Жінка додає, що попросила в працівників магазину показати відео з камер спостереження, аби пересвідчитися, що її таки фільмували. Хлопці спочатку заявили, що вона потрапила у кадр випадково. Проте після того, як вона побачила відео на телефоні, то пересвідчилась, що знімали її навмисно.

«Після чого один із них сказав, що це було ВИПАДКОВО. Я попросила, щоб мені показали це «випадкове відео».Там я в примірочній – оголена і чітко видно всі деталі. І це не виглядає випадковим.Тобто вони дивились, а потім вирішили зняти», – дописує пані Аліна.

Опісля жінка попросила видалити відео, що хлопці при ній і зробили. Проте люди у коментарях пишуть, що відео могло зберігатись у кошику і протягом 30 днів його можна відновити.

Нагадаємо: оновлення товару в магазині секонд-хенду біля Центрально ринку на вулиці Глушець у Луцьку відбувається регулярно у вівторок. І щоразу тут – величезна черга тих, хто «полює» за хоч і ношеним, однак якісним одягом. Про те, що відбувається на «секонді» у день завозу, йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
07 квітня 2024