Поділитись:

У Луцькій стоматполіклініці – скандал: замість завідувача взяли некомпетентного «адміна» (фото)

Автор: Максим Косюр |
Субота, 07 жовтня 2023, 09:10
У Луцькій стоматполіклініці – скандал: замість завідувача взяли некомпетентного «адміна» (фото)

Нова очільниця Луцької міської стоматологічної поліклініки Любов Яковчук-Качмар взялась «налагоджувати» роботу медзакладу і вже відбулись перші кадрові зміни. Завідувач ортопедичного відділення раптово звільнився, а замість нього ввели цілу нову посаду – адміністратор.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» стало відомо з власних джерел.

Небайдужі до долі стоматології кажуть, що нова людина, яка працює на посаді адміністратора, тільки шкодить роботі закладу.

«Вона (директорка, – ред.) звільнила завідувача. Це людина, яка мала налагоджувати роботу цього відділення і відповідала за дуже важливі процеси. Натомість пані Любов ввела нову посаду – адміністратор. І що вона робить? Просто виписує знижки для пенсіонерів на рецепції, а всю роботу завідувача виконують лікарі», – розповідає наше джерело, яке побажало лишитись анонімним.

Якщо ж раніше завідувач відповідав за створення планів для лікарів та повну організацію роботи ортопедичного відділення, то зараз цього немає і лікарі самі виконують цю роботу, хоч це й не входить у їх обов'язки. Таким чином вони витрачають тільки більше часу на самоорганізацію, а не на безпосередньо лікування пацієнтів.

Крім того, наші джерела зазначають, що у закладі є проблеми з матеріалами. Адже коли лікарі, наприклад, роблять адміністратору замовлення, щоб той забезпечив їх усім необхідним зі складу, останній навіть не в курсі того, чи ті матеріали можуть там бути.

За роз'ясненням цієї ситуації ми звернулись безпосередньо до директорки закладу Любов Яковчук. Наші журналісти намагались поцікавилися у неї, для чого було звільняти завідувача ортопедичного відділення та брати на роботу некваліфікований персонал.

«Він звільнився за власним бажанням, зараз там друга людина. Я взагалі маю відповідати на оці ваші питання?» – каже керівниця стоматполіклініки.

Любов Яковчук-КачмарЛюбов Яковчук-Качмар

Опісля своєї короткої відповіді вона кинула слухавку. Ми намагались зв'язатися з нею ще раз, але безуспішно. Сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» готовий у будь-який момент висвітлити погляд пані Любові на цю ситуацію.

Нагадаємо: в колективі стоматполіклініки розгорівся скандал після призначення нового медичного директора – Любові Яковчук-Качмар. Тоді лікарі навіть написали скаргу на адресу начальника управління охорони здоров'я Луцької міської ради Володимира Лотвіна. Проте рух цій скарзі не дали. Пані Яковчук, як стверджували наші джерела у поліклініці, постійно скаржилась у «високі кабінети» на тодішню директорку. Зі слів лікарів, однією з причин таких дій Любові Яковчу була захмарна заробітна плата, яку свого часу встановили для вже ексдиректорки Світлани Черниш. Зараз же крісло очільниці дісталось пані Любові.

Нам вдалось з'ясувати, що нова очільниця тільки за перший місяць роботи на посаді тимчасового керівника медичної установи змогла заробити понад 50 тисяч гривень. До слова, вже з вересня Любов Яковчук перебуває на посаді повноцінного директора поліклініки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
18:35
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02