Поділитись:

Дія.Бізнес у Луцьку: які освітні заходи варто відвідати у жовтні

Субота, 30 вересня 2023, 14:30
Дія.Бізнес у Луцьку: які освітні заходи варто відвідати у жовтні

Дія.Бізнес у Луцьку підготувала підбірку заходів, на які запрошують власників малого та середнього бізнесу і тих, хто хоче відкрити свою справу.

Отже, що можна відвідати у жовтні:

2 жовтня о 17:00 відбудеться подія, присвячена Дню захисників і захисниць України, «Взаємодія з ветеранами та військовими». Разом із ветераном російсько-української війни, бойовим медиком, гірським гідом Олексієм Кушнєром (Луцьк) поговоримо про те, як підготуватися для захисту нашої країни. Ви дізнаєтеся чи потрібно все-таки говорити «дякую» військовим і ветеранам та як це краще зробити.

4 жовтня о 17:00 приходьте на лекцію-тренінг «Техніка публічних виступів» від віцепрезидента Федерації дебатів України та громадського діяча Антона Євтушка (Луцьк). Спікер розповість про всі секрети підготовки успішного публічного виступу.

5 жовтня о 17:00 для поціновувачів моди у центрі Дія.Бізнес відбудеться лекція «Окупований fashion». Разом зі спікеркою Світланою Головачук (Луцьк), засновницею бренду NamystA, розберемо тему моди в Україні ХХ столітті та хто насправді створював світові тренди.

10 та 12 жовтня о 16:00 у центрі Дія.Бізнес проведемо два тренінги «Як відкрити та розвивати власний бізнес». Інтенсив доступний лише для вимушено переселених осіб, що мають бізнес або планують розпочати власну справу.

Спікерка – Ольга Іванків (Луцьк) засновниця та керівниця ТОВ «Консалтинг центр», бізнес тренерка та кандидатка економічних наук.

Разом з учасниками вона розбере важливі теми для створення та відкриття власної справи. Ви дізнаєтеся про реєстрацію бізнесу, організаційно-правові форми, особливості оподаткування підприємницької діяльності. Також спікерка розповість про розрахунки доходів і витрат бізнесу їхнє формування, зміст та результати.

Протягом двох днів команда центру Дія.Бізнес у Луцьку ознайомить учасників із грантовими можливостями для ВПО. Підприємці зможуть обрати для себе необхідну фінансову програму. 

11 жовтня о 16:00 розпочнеться гра-нетворкінг «Мафія», під час якої ви не просто зможете отримати нові знайомства та однодумців, а й натренувати комунікаційні та лідерські навички в бізнесі.

11 жовтня о 17:00 в центрі Дія.Бізнес у Луцьку відбудеться подія від телеведучої Луїзи Киримової (Луцьк). Спікерка проведе лекцію «Талант дорівнює успіх?» та розповість про свій карʼєрний ріст у журналістиці, труднощі талановитих людей, а ще поділиться методами самовдосконалення. Луїза – тележурналістка, авторка YouTube каналу «KIRIMOVA live», співзасновниця благодійного фонду «Турбота PRO».

14 жовтня, 12:00 – 15:00 чекаємо вас на практичному воркшопі «Створення презентації, яка продасть вашу ідею» від бренд-дизайнера Антона Шмельова (Луцьк). Спікер є ментором та куратором курсу Typo Logo у Projector Institute. Під час воркшопу ви створите власну презентацію, зрозумієте, як з її допомогою робити сторітелінг та правильно доносити свою ідею будь-кому.

19 жовтня, 17:00 під час артпрактики Оксани Цимбалюк (Луцьк) «Заборона проявлятись: як перестати боятись та повірити в себе». Ви зможете більше дізнатись про себе та про те, як не боятись бути собою справжнім і почуватись легко.

20 жовтня о 17:00 ви матимете унікальну можливість почути більше про чат-боти та їх створення на події «Чат-боти та no-code сервіси для бізнесу». Про це розповість Владислав Присяжнюк (Київ) – розробник чат-ботів для відомих українських організацій: UAnimals, Finmap, Board, UDC, Kukurudza, Kolorit, ЛеоКераміка, Рукавичка. Спікер має досвід понад 200 співпраць із малим та середнім бізнесом в Україні.  

21 жовтня о 12:00 креативна продюсерка ВДНГ Сніжана Горбач (Київ) проведе лекцію про культурні заходи до та під час повномасштабної війни на прикладі національного комплексу «Експоцентр України».

24 та 25 жовтня, 16:00 – 19:00 відбудеться подія «Маркетинг – не SMM: велика екскурсія у світ реклами» від практика та куратора більш ніж 15 підприємств – Віталія Оксенюка (Луцьк). На інтенсиві ви дізнаєтесь про базові поняття та інструменти маркетингу, побудову стратегії та реальні кейси маркетингової трансформації локальних бізнесів. 


Реєстрація на всі події обовʼязкова та доступна з 1 жовтня на сайті центру Дія.Бізнес у Луцьку. Закриття реєстрації відбувається за 4 години до початку події.

Список подій та дати можуть доповнюватися і змінюватися. Актуальну та детальну інформацію ви завжди знайдете в соцмережах центру Дія.Бізнес у Луцьку.

Стежте за анонсами, реєструйтеся та приходьте до центру Дія.Бізнес у Луцьку за адресою вул. Богдана Хмельницького, 26, 4 поверх.

Центр Дія.Бізнес у Луцьку – створений за приватні кошти підприємців для розвитку підприємців. Центр відкрито з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння Волинської обласної військової адміністрації та за підтримки компаній ideil, redesign та UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Центр оперується ГО «Діджитал вектор».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів