Поділитись:

В Шотландії здають в оренду будинок Шрека (фото)

Четвер, 28 вересня 2023, 01:24
В Шотландії здають  в оренду будинок Шрека (фото)

На сервісі Airbnb у жовтні з'явиться можливість орендувати на одну-дві ночі будиночок огра Шрека: він розташований серед пагорбів Шотландського нагір'я. Відповідне оголошення зʼявилося на сайті сервісу 26 вересня.

Про це пише Суспільне.

Орендувати будинок можна буде з 13 жовтня. Це безкоштовно (як зазначають на сайті, бо болото Шрека стало притулком для казкових персонажів), але лише на одну-дві ночі максимум для трьох гостей із 27 по 29 жовтня.

В Шотландії здають  в оренду будинок Шрека (фото) 

«Одного разу дуже балакучий віслюк погодився посидіти на болоті для Шрека. Перед тим, як знову вирушити в дорогу, Віслюк запрошує гостей з близького і далекого закордоння поспати, як людожер, у Болоті Шрека», – йдеться у повідомленні.

Забронювати будинок зможуть лише активні користувачі Airbnb, але серед гостей не може бути дітей віком до 5 років. Також у помешканні немає жодних зручностей — вони розташовані в окремій будівлі, за 20 метрів.

На сайті Airbnb зауважили, що зроблять одноразову пожертву благодійній організації HopScotch, яка надає дітям із соціально незахищених сімей тижневі путівки до Центру відпочинку в Шотландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів