Поділитись:

Елітний ЖК «Оселя Парк» у Луцьку здали в експлуатацію: які далі плани і що готують для мешканців (відео)*

Четвер, 03 серпня 2023, 09:00
Елітний ЖК «Оселя Парк» у Луцьку здали в експлуатацію: які далі плани і що готують для мешканців (відео)*

Елітний Житловий комплекс «Оселя Парк» вже зданий в експлуатацію. Понад 30% жителів заселилися у свої квартири, інші ж закінчують ремонтні роботи.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

ЖК «Оселя парк», що розташувався на вулиці Чорновола, 7, має понад 200 квартир преміум-класу. Поблизу є торговий центр, школа, лікарня та багато іншої інфраструктури. ЖК повністю зданий в експлуатацію, а на подвір’ї та в будинках вирує життя

«На сьогодні успішно збудовано і здано 3 будинки і паркінг. Тобто весь житловий комплекс зданий в експлуатацію. І щасливі мешканці цих будинків вже заселяються», – каже директор ТЗОВ «Казкова оселя».

Забудовник розповідає, що усі 3 будинки житлового комплексу «Оселя Парк» спроєктовані та збудовані за найвищими стандартами: як українськими, так і міжнародними. Та все ж, найбільшою родзинкою цього ЖК є мальовнича прибудинкова територія.

«Родзинкою житлового комплексу «Оселя Парк» звичайно є прилегла територія навколо самого комплексу, який ми розчистили, розбудували. Саме на цій території ми відновили невеличку водойму, яку ми зараз можемо побачити. Збудували на цій водоймі пірс, на який можна виходити, рибу половити, просто побути в тишині, помедитувати. Також на території ми зробили майданчик для вигулу собак, який є загороджений, безпечний. Також бігові доріжки, футбольне поле відновили», – розповідає Андрій Худоба.

Елітний ЖК «Оселя Парк» у Луцьку здали в експлуатацію: які далі плани і що готують для мешканців (відео)* 

На території ЖК кожен дорослий, чи дитина знайде, чим зайнятися: біля водойми облаштували майданчик для занять воркаутом та іншими видами спорту. А через відновлене озеро спорудили два мости, один із яких може витримати вагу автівки і бути автомобільним.

Сучасний дизайнерський екстер’єр будинків вражає. У цьому ЖК об’єднано все найголовніше, чого бажає вибагливий покупець: енергоефективність, комфорт, безпека та надійність. Більше того, на цьому проєкті компанія «Казкова оселя» зупинятися не планує.

«Ми завершили будівництво житлового комплексу «Оселя Парк». На сьогодні у нас готова візуалізація та проєктна пропозиція по будівництву наступного комплексу. Ми готові і чекаємо слушної миті продовжувати будівництво і розбудовувати інфраструктуру нашого міста, покращувати благоустрій. У нас достатньо ресурсів, щоб втілити найамбітніші плани, а також забезпечити потреба нашого кінцевого споживача», – каже забудовник.

Оскільки більшість квартир в ЖК «Оселя Парк» вже мають власників, деякі із них вже заселені й у них господарі зробили ремонти. 

Менеджер з продажу первинної нерухомості Валентина Шотік показує спальну однієї з квартир і розповідає, що найголовнішою перевагою ЖК «Оселя Парк» є те, що все обіцяне будівельною компанією реалізувалося, а мешканці комплексу отримали все, що бажали.

«Квартиру придбала понад 2 роки тому. Дуже задоволена комплексом. Мріяла про таку квартиру, чесно кажучи. Все, що забудовник обіцяв, все так і є. Зробили нещодавно і закінчили ремонт. Дуже задоволені. Кажу і вірю, що мрії здійснюються. Ремонт зробила теж, такий як мріяла і планувала. Вклала в цей ремонт всю душу, скажу вам так відверто. Ця квартира – це моє місце сили. Я надихаюсь в ній на нові звершення. Дуже  люблю свою квартиру і кажу: «вірте, мрії здійснюються насправді», – каже власниця квартири Наталя.

Елітний ЖК «Оселя Парк» у Луцьку здали в експлуатацію: які далі плани і що готують для мешканців (відео)* 

Перш за все, ЖК «Оселя Парк» – це про комфорт, естетику та мобільність. Майбутньому власнику квартири не доведеться перейматися за доброчесність забудовника. Адже компанія «Казкова оселя» — успішний забудовник, відомий волинянам завдяки ЖК «Казкова Оселя», ЖК «Світлий Хутір», рекреаційному комплексу «СітіПарк», РЦ «Промінь».

Якщо ви хочете стати щасливим власником квартири в ЖК «Оселя Парк», то поспішіть, адже помешкань преміального класу в цьому житловому комплексі залишилось небагато. 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
09:10
17 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
04 квітня 2024
18:30
28 березня 2024
25 березня 2024
15:05