Поділитись:

ТОП країн, куди волиняни їздять відпочивати восени

Автор: Ольга Зейлик |
Середа, 27 вересня 2023, 13:45
ТОП країн, куди волиняни їздять відпочивати восени

Попри військовий час – волиняни не відмовляють собі у можливості подорожувати. Найбільш популярні напрямки восени – екскурсійні автобусні тури в Європу, оксамитовий відпочинок на морських курортах Європи, тури в теплі Єгипет та Об’єднані Арабські Емірати та мандрівки в екзотичні країни.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» розповіла власниця луцької турагенції Катерина Павлова.

Вартість екскурсійних турів в Європу стартує від 90 євро – це тури в Румунію, Польщу, Чехію, Угорщину, Австрію.

Тури в Францію, Італію, Іспанію, Швейцарію, Балтійські країни – від 200 євро. Тривалість турів від 3 до 10 днів.

«Волиняни часто обирають такі мандрівки, адже це безпечний та бюджетний спосіб познайомитися з найпопулярнішими європейськими столицями. У таких турах можна не хвилюватися про маршрут та недосконале знання мови, адже за усе подбають компетентні українські супроводжуючі», – каже турагентка Катерина Павлова.

Незмінно популярний Єгипет користується чи не найбільшою популярністю, адже тут восени комфортна температура та традиційно доступні ціни на відпочинок за системою «все включено» – від 15 000 гривень за тиждень, включаючи переліт, проживання, харчування та супутні послуги.

«Також є попит на відпочинок в екзотичних країнах, адже саме зараз активно діє акція раннього бронювання», – додає власниця туристичної агенції.

Волиняни найбільше звертають увагу на Таїланд, Занзібар, Шрі-Ланку, Домінікану та Мальдіви. Вартість відпочинку на океанських курортах стартує від 1200 євро за особу.

Турагентка каже, що більшість туристів – жінки та діти. Зрідка за відпочинком звертаються військові з родинами та багатодітні сім’ї.

Раніше ми писали про те, куди найбільше їздили відпочивати українці під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів