Поділитись:

На Волині батько з самого дитинства майже 10 років ґвалтував свою доньку

Середа, 27 вересня 2023, 11:17
На Волині батько з самого дитинства майже 10 років ґвалтував свою доньку

Уродженець одного із сіл Дубівської громади, що на Ковельщині, майже 10 років ґвалтував рідну неповнолітню доньку, вона від нього завагітніла. Чоловіка оголосили у міжнародний розшук.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, інформує «Ковель медіа».

Раніше не судимого чоловіка підозрюють в тому, що впродовж 2013-2019 років за місцем проживання він задовольняв свою статеву пристрасть неприродним способом з малолітньою донькою, використовуючи її безпорадний стан внаслідок малолітства та фізичну перевагу, чинячи психологічний тиск.

Відомо також, що негідник вчиняв дії сексуального характеру відносно рідної доньки незалежно від її добровільної згоди і протягом 2019 та 2021 років, коли дівчинка ще не досягла 14-річного віку.

16 серпня 2023 року Ковельське райуправління поліції  розпочало досудове розслідування за фактами, які повідомила неповнолітня потерпіла.

На судовому засіданні стало відомо, що дівчина разом з матір’ю у серпні 2023 року повернулась з Білорусі в Україну, де на вимогу батька мала звернутись за медичною допомогою для переривання вагітності. Допитана неповнолітня підтвердила, що вагітна від свого батька. На даний час вагітність перервали, проводиться судова генетично-молекулярна експертиза.

Повідомлення про підозру вручили дружині підозрюваного та адвокату. 13 вересня 2023 року гвалтівник був оголошений в міжнародний розшук. Його дружина та матір розповіли правоохоронцям, де конкретно він проживає на території Білорусі.

Слідчий поліції, за погодженням з прокурором, вніс до суду клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Захисник підозрюваного заявив, що це клопотання є передчасним, у задоволенні просив відмовити.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Тетяна Денисюк ухвалила клопотання задовольнити та обрати відносно підозрюваного, який оголошений у міжнародний розшук, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів