Поділитись:

Львів'янка продавала українок в сексуальне рабство за кордон (фото, відео)

Понеділок, 25 вересня 2023, 16:46
Львів'янка продавала українок в сексуальне рабство за кордон (фото, відео)

У Києві затримали львів'янку, яка обіцяла молодим жінкам офіційне працевлаштування та достойну заробітну плату за кордоном, але там вони потрапляли у сексуальне рабство.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва на сайті ГУНП.

Встановлено, що 36-річна львів’янка знаходила через інтернет жінок, які шукали роботу. Зловмисниця обіцяла їм допомогу у працевлаштуванні за кордоном та достойну заробітну плату. Утім після перетину кордону жінки потрапляли у сексуальне рабство.

Поліцейські та прикордонники затримали зловмисницю під час спроби переправити чергову жінку через державний кордон.

Правоохоронці провели обшуки в оселі фігурантки, вилучили комп’ютерну техніку, телефон, з якого велася переписка з жінками щодо «працевлаштування», чорнові записи тощо.

Організаторці злочинної схеми вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Слідчі дії тривають. Поліцейські проводять розслідування щодо встановлення всіх співучасників злочинної схеми, у тому числі на території інших держав, а також ідентифікації потерпілих, які стали жертвами торгівлі людьми.

Львів'янка продавала українок в сексуальне рабство за кордон (фото, відео)Львів'янка продавала українок в сексуальне рабство за кордон (фото, відео)Львів'янка продавала українок в сексуальне рабство за кордон (фото, відео)Львів'янка продавала українок в сексуальне рабство за кордон (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
24 грудня 2023
04 листопада 2023
11:31
18 жовтня 2023
28 серпня 2023
19 липня 2023
20 квітня 2023
01 березня 2023
08 лютого 2023