Поділитись:

Секс на зупинці: у львівському суді пояснили, чому дівчину покарали, а її партнера – ні

Четвер, 11 травня 2023, 17:34
Секс на зупинці: у львівському суді пояснили, чому дівчину покарали, а її партнера – ні

Франківський райсуд Львова розглянув справу про секс на зупинці громадського транспорту ввечері 25 лютого. Покарання отримала лише дівчина, а про відповідальність хлопця не йшлося.

Про те, чому хлопця не покарали за секс на зупинці, пише Громадське.

У квітні 2023 року під час судового засідання львів’янка визнала свою вину. Франківський райсуд теж визнав дівчину винною у дрібному хуліганстві та дав їй усне зауваження.

«Громадянка на зупинці громадського транспорту вчинила дії розпусного характеру, а саме: бувши оголеною нижче пояса, вступила в контакт (статеві зносини) з громадянином, чим порушила громадський порядок, що стало проявом безсоромності та грубої непристойності», – йдеться в матеріалах справи.

Натомість про притягнення до відповідальності хлопця не йшлося.

У відповіді на запит Громадського у Франківському районному суді Львова пояснили, що ще не притягнули хлопця до відповідальності за секс на зупинці громадського транспорту, бо він не прийшов на судове засідання.

У суді є матеріали справи про притягнення до відповідальності хлопця за статтею про дрібне хуліганство. Станом на 10 травня рішення у справі немає, бо хлопець не прийшов на судове засідання.

Наступне засідання заплановане на 19 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024