Поділитись:

Статевий орган – у відрі: жінка під час сексу розчленувала коханця (фото)

Четвер, 16 лютого 2023, 15:44
Статевий орган – у відрі: жінка під час сексу розчленувала коханця (фото)

В окружному суді округу Браун у Грін-Беї, штат Вісконсин, США судять 25-річну Тейлор Шабізнес, яка під час сексу розчленувала свого партнера Шада Тіріона.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на mirror.co.uk

Інцидент стався в лютому 2022 року. Тейлор Шабізнес, яка одружена з іншим чоловіком, підозрюється у зґвалтуванні свого коханця та в тому, що вона розчленувала його тіло, розкидавши людські останки по всьому будинку і в машині.

Під час допиту жінка заявила, що вони з коханцем гралися в «сексуальні ігри», намагаючись «знайти всі органи». Поліція знайшла в будинку каструлю з частинами тіла померлого, статевий орган чоловіка Тейлор викинула у відро. Також поруч виявили голову жертви. Навіть після смерті Тіріона Тейлор продовжувала знущатися з його тіла. Поліції вона пояснила, що їй це «сподобалось».

Статевий орган – у відрі: жінка під час сексу розчленувала коханця (фото) 

За даними слідства, померлий і підозрювана перед інтимом вживали метамфетамін. Жінка пройшла дві експертизи, після чого суддя Томас Волш у травні 2022 року постановив, що вона є дієздатною і може постати перед судом.

У лютому 2023 року суд над жінкою продовжився, проте вона просто під час засідання накинулася на свого адвоката. Після цього суд вирішив призначити повторну експертизу щодо адекватності підозрюваної. Через це суд переніс слухання на травень 2023 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів