Поділитись:

У Луцьку затримали 21-річного приїжджого «закладника» (фото)

Понеділок, 25 вересня 2023, 11:27
У Луцьку затримали 21-річного приїжджого «закладника» (фото)

У Луцьку затримали 21-річного торговця наркотиками, який тимчасово мешкає в обласному центрі.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

«Незаконний промисел 21-річного зловмисника, який тимчасово мешкає у Луцьку, припинили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю спільно з працівниками управління карного розшуку ГУНП та слідчими Луцького районного управління поліції», – йдеться у дописі.

У п’ятницю, 22 вересня, поліцейські «на гарячому» спіймали збувача заборонених речовин. При ньому виявили декілька «закладок» з альфа-PVP, які зловмисник залишав для своїх «клієнтів».

За допомогою службового собаки правоохоронцям вдалося також знайти 48 раніше схованих молодиком «закладок», в них знаходилось понад 300 г психотропної речовини альфа-PVP.

Усе це вилучили та скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить понад 200 тисяч гривень.

«Правоохоронці з’ясували, що чоловік забезпечував функціонування одного з телеграм-каналів. Він здійснював відправлення оптових партій заборонених речовин у інші області України, окрім того, виконував роль «закладчика» – отримував наркотичні та психотропні речовини, фасував їх та реалізовував згідно раніше отриманих замовлень методом залишення «закладок», – додали в поліції.

Наркозбувача затримали, слідчі вже оголосили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про збут психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах.

Суд обрав фігуранту запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави. Досудове розслідування у справі триває.

У Луцьку затримали 21-річного приїжджого «закладника» (фото)У Луцьку затримали 21-річного приїжджого «закладника» (фото)У Луцьку затримали 21-річного приїжджого «закладника» (фото)У Луцьку затримали 21-річного приїжджого «закладника» (фото)У Луцьку затримали 21-річного приїжджого «закладника» (фото)У Луцьку затримали 21-річного приїжджого «закладника» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів