Поділитись:

На Волині затримали трійку наркобариг (фото)

Понеділок, 18 вересня 2023, 11:54
На Волині затримали трійку наркобариг (фото)

У Нововолинську затримали двох раніше судимих чоловіків та їхню спільницю, які збували психотропи.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У суботу, 16 вересня, правоохоронці в рамках розслідування провели санкціонований обшук у помешканні мешканців Нововолинська: раніше судимих чоловіків віком 46 та 20 років та їхньої 35-річної співмешканки.

Під час обшуку за місцем проживання фігурантів поліцейські виявили та вилучили психотропи альфа-PVP, гроші, електронні ваги, банківські картки та мобільні телефони.

Вилучені наркотичні речовини скерували до Волинського науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру.

Правоохоронці встановили, що за цінами «чорного ринку» прибуток групи наркозбувачів на місяць складав близько 100 тисяч гривень.

Усіх членів організованого наркобізнесу поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК України. Їм оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.Зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Тривають подальші слідчі дії.

На Волині затримали трійку наркобариг (фото)На Волині затримали трійку наркобариг (фото)На Волині затримали трійку наркобариг (фото)На Волині затримали трійку наркобариг (фото)На Волині затримали трійку наркобариг (фото)На Волині затримали трійку наркобариг (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів