Поділитись:

Все у вогні: на Волині горіли будівлі, солома та сміття (фото)

Четвер, 21 вересня 2023, 14:45
Все у вогні: на Волині горіли будівлі, солома та сміття (фото)

На Волині горіли господарська споруда, житловий будинок, солома та сміття. 

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Волинській області. 

21 вересня о 04:32 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди в смт Цумань Луцького району. На місце події направлено вогнеборців 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці спільно з працівниками місцевої пожежної охорони смт Цумань та Олика. По прибуттю до місця виклику рятувальники провели розвідку пожежі та на гасіння займання подали 3 водяні стволи. Під час пожежі власник будівлі отримав опіки руки, його госпіталізовано до лікарні.

О 13:42 рятувальники 11-ї ДПРЧ смт Шацьк здійснили виїзд для ліквідації пожежі прибудови до дерев’яного житлового будинку в смт Шацьк Ковельського району.

В обох випадках ймовірна причина пожеж коротке замикання електромережі.

Черговий підрозділ 22-го Державного пожежно-рятувального поста м. Берестечко приборкали займання соломи в тюках на відкритій території в місті Берестечко Луцького району. Ймовірна причина події - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Також пожежники 15-ї ДПРЧ спільно працівниками МПО села Привітне загасили пожежу сміття на відкритій території в селі Пʼятикори Володимирського району. Причина події встановлюється.

Все у вогні: на Волині горіли будівлі, солома та сміття (фото)Все у вогні: на Волині горіли будівлі, солома та сміття (фото)Все у вогні: на Волині горіли будівлі, солома та сміття (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів