Поділитись:

У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)

Четвер, 14 вересня 2023, 16:50
У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)

Сьогодні, 14 вересня, у селі Жидичин розпочала роботу добровільна пожежна команда. Тепер оперативніше відбуватиметься реагування на надзвичайні ситуації, пожежі.

Про це повідомляє управління інформаційної роботи міської ради. 

Для ефективної роботи членів команди Управління ДСНС України у Волинській області надало пожежно-рятувальний автомобіль. Нині у складі команди є 5 добровольців, троє з них – ченці Свято-Миколаївського чоловічого монастиря.

Зі слів заступника міського голови Юрія Вербича, це вперше на теренах Луцької громади створено добровільну пожежну команду. Він пообіцяв, що Луцька міська рада всіляко сприятиме її роботі, забезпечуватиме обслуговування автомобіля, паливно-мастильні матеріали, страхування. 

Т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Волинській області Сергій Демидюк наголосив, що створення добровільних чи місцевих пожежних команд сприяє покращенню безпекового простору на теренах Волині. Він додав, що такі команди допомагають роботі професійних рятувальників і полегшують її. З його слів, це спільний проєкт Головного управління ДСНС України у Волинській області, Луцької міської ради та Свято-Миколаївського чоловічого монастиря.

У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото)У команді є ченці: в Жидичині з'явилися пожежники-добровольці (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 грудня 2023
15 грудня 2023
08 листопада 2023
01 травня 2023
03 квітня 2023
30 березня 2023
14 березня 2023
13 січня 2023
12 січня 2023
04 грудня 2022