У Китаї з ферми втекли 70 крокодилів – на них почали полювання (відео)

Четвер, 14 вересня 2023, 01:23

У провінції Гуандун, Китай, внаслідок повені сталося переповнення озера водою на комерційній крокодилячій фермі – 70 тваринам вдалося втекти.   

Про це пише The Guardian, – передає ТСН. 

Місцева влада попередила місцевих мешканців залишатися вдома після того, як у цьому районі помітили крокодилів. А також оголосила про початок операції з пошуку рептилій-втікачів.

Скільки тварин усе ще перебуває на волі, наразі невідомо. Деяких із них вдалося зловити, деякі ж були застрелені або уражені струмом.

Hunt for nearly 70 crocodiles that escaped during China floods.#BNN #Newsupdate #Dailynews #Breakingnews #China #TyphoonHaikui #Typhoon #Haikui #China #Floods #Fuzhou #Crocodile #ClimateChange #ClimateAction pic.twitter.com/isuzdRq6Uu

— Aqsa Younas Rana (@AqsaYounasRana) September 13, 2023

«Крокодили все ще у воді, і кілька державних відомств працюють над їх виловом», – повідомило державне Китайське національне радіо (CNR) з посиланням на місцеве сільськогосподарське бюро.

Як пишуть ЗМІ, у затопленій провінції розташований «тематичний парк крокодилів» і «найбільша в країні база розведення крокодилів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: