Поділитись:

Як у Луцьку відсьогодні працюватиме гіпермаркет «Там Там» (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 13 вересня 2023, 10:22
Як у Луцьку відсьогодні працюватиме гіпермаркет «Там Там» (фото)

У Луцьку гіпермаркету «Там Там», що на проспекті Соборності, та супермаркету «Експрес Там Там», що на проспекті Відродження, затвердили режим роботи.

Відповідне рішення ухвалив виконком Луцької міськради.

«У Луцьку міську раду звернулося ТОВ «Континіум-Трейд» щодо встановлення режиму роботи гіпермаркету «Там Там» та супермаркету «Експрес Там Там» на 2023–2024 роки та надало необхідні для цього документи», – йдеться у пояснювальній записці.

Супермаркет на проспекті ВідродженняСупермаркет на проспекті Відродження

Гіпермаркет на проспекті СоборностіГіпермаркет на проспекті Соборності

Таким чином по 13 вересня 2024 року магазини зможуть працювати з 08:00 до 23:00, але із забороною продажу з 22.00 до 23.00 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та за умови дотримання заходів безпеки під час сигналу «Повітряна тривога» на період воєнного стану. Крім того, власники мають забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та норм громадського порядку в закладі торгівлі.

Департамент муніципальної варти міської ради, Луцьке районне управління поліції ГУ НП у Волинській області, управління патрульної поліції у Волинській області та Департамент патрульної поліції НП України має здійснювати контроль за дотриманням встановленого режиму роботи закладу.

Нагадаємо: у центрі Луцька, на місці Mr.Benedict.cafe, відкрили заклад «Градний» в тестовому режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів