Поділитись:

Ви – наші вуха та очі: волинські бійці привітали побратимів-розвідників

Четвер, 07 вересня 2023, 08:31
Ви – наші вуха та очі: волинські бійці привітали побратимів-розвідників

Командування та особовий склад Волинської бригади тероборони привітали бойових побратимів-розвідників з Днем воєнної розвідки України.

Підрозділи 100 обр ТрО з початку весни успішно виконують бойові завдання на сході України, – йдеться на сторінці бригади у фейсбуці.

«Ми гідно тримаємо фронт на найгарячіших напрямках – і в цьому велика заслуга наших розвідників. Ви – наші вуха та очі. Ваша робота щодня робить ближчою нашу спільну Перемогу, при цьому не залишаючи ворогу жодних шансів на успіх.  У День воєнної розвідки України ми насамперед схиляємо голови, вшановуючи побратимів-розвідників, які вже назавжди у нашому строю.

 

Усім іншим наказуємо повертатися з бойових завдань живими на неушкодженими! Попереду ще дуже багато роботи, але ми точно знаємо – все буде Україна!» – написали військовослужбовці.

Ви – наші вуха та очі: волинські бійці привітали побратимів-розвідниківВи – наші вуха та очі: волинські бійці привітали побратимів-розвідниківВи – наші вуха та очі: волинські бійці привітали побратимів-розвідниківВи – наші вуха та очі: волинські бійці привітали побратимів-розвідниківВи – наші вуха та очі: волинські бійці привітали побратимів-розвідниківВи – наші вуха та очі: волинські бійці привітали побратимів-розвідниківВи – наші вуха та очі: волинські бійці привітали побратимів-розвідників 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів