Поділитись:

Має 48 розмір взуття: у волинській князівській бригаді служить боєць-велетень (фото)

Неділя, 27 серпня 2023, 12:38
Має 48 розмір взуття: у волинській князівській бригаді служить боєць-велетень (фото)

У волинській князівській бригаді служить боєць-велетень Руслан – його зріст сягає 2 м 10 см.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці 14 ОМБр імені князя Романа Великого.

Якщо дивитися на Руслана здалеку, то здається, що у вас обман зору. А підійшовши ближче, зрозумієте: навіть якщо зростом ви не обділені, ви все одно – крихітка у порівнянні з цим велетнем.

Зріст Руслана, який служить у волинській бригаді вже рік, – 2 м 10 см.

Має 48 розмір взуття: у волинській князівській бригаді служить боєць-велетень (фото) 

Боєць каже, що в такому зрості є як плюси, так і мінуси.

«Із плюсів – яблука зручно обривати, – жартує Руслан. – Став в пригоді зріст і на цивільній роботі, адже до служби в нашій бригаді працював будівельником. А з мінусів – те, що одяг і взуття (у мене 48 розмір взуття), і військові і цивільні – тільки під замовлення. На щастя, в «крайні» роки із цим стало набагато простіше».

У родині Руслана – всі високі, але він таки найвищий. «Переріс» навіть діда, у якого зріст був 2 м 5 см. Свою особливість і прохання з ним сфотографуватися Руслан сприймає з гумором, звик до зайвої уваги, від якої заховатися йому непросто.

Цьогоріч у січні «на нулі» Руслан отримав тяжке поранення обох ніг – «майже 100 осколків». Лікування і реабілітація були тривалими, а «відголоски» поранення даються взнаки й досі, зізнається він. Та говорити про це воїн не дуже хоче. Натомість каже, що окопи разом із побратимами копає саме під свій зріст. На запитання «А як же решта?», жартуючи, каже, що то вже «їхні проблеми – нехай підставки за собою носять».

Побратим не будує далеких планів на майбутнє. Говорить, що «все буде згодом». А зараз головне – досягти найважливішої для нас усіх мети – вибороти Перемогу, для здобуття якої він докладає всю притаманну йому велетенську силу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів