Поділитись:

Матюкались і чіплялись до людей: у Луцькому ТРЦ буянили двоє чоловіків

Понеділок, 04 вересня 2023, 20:36
Матюкались і чіплялись до людей: у Луцькому ТРЦ буянили двоє чоловіків

Ввечері в неділю, 3 вересня, патрульним на службовий планшет надійшло повідомлення про те, що в одному із торгово-розважальних центрів Луцька, двоє чоловіків напідпитку розпивають алкогольні напої, чіпляються до людей, матюкаються та агресивно поводяться.

Про це розповіли в патрульній поліції Волинської області.

Коли ж патрульні прибули на місце події, то й справді за вказаною адресою виявили чоловіків, які порушували громадський порядок. На зауваження поліцейських не реагували, продовжували вчиняти правопорушення та не виконували законних вимог охоронців порядку. Інспектори прийняли рішення доставити порушників до відділу поліції для припинення правопорушення, встановлення їх осіб та складання адміністративних матеріалів.

Отож, на обох чоловіків патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), за ч. 1 ст. 178 (Розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях), за ч. 2 ст. 178 (Розпивання алкогольних напоїв у громадському місці вчинене двічі протягом року) та за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів