Поділитись:

У Луцьку на ЛПЗ – кривавий мордобій: побили чоловіка та жінку (відео 18+)

Понеділок, 04 вересня 2023, 16:14
У Луцьку на ЛПЗ – кривавий мордобій: побили чоловіка та жінку (відео 18+)

У Луцьку в районі ЛПЗ, на бульварі Дружби Народів, на літній терасі одного з популярних місцевих закладів побились чоловік та жінка з місцевими відпочивальниками.

Відповідне відео опублікували очевидці у місцевих телеграм-каналах.

Інцидент ставня вчора, близько 19 години. На кадрах видно, що чоловіка у вишитій сорочці гамселить інший чоловік. Проте, як повідомляють у мережі, конфлікт спровокував саме забіяка в національному українському одязі.

За декілька секунд на відео з'явилась рудоволоса жінка, яка намагалась вступитись за чоловіка у вишиванці, проте її відштовхнули інші молодики та повалили дівчину на землю.

Свідки події повідомили нашим журналістам, що конфлікт розпочався із зауваження парі у вишиванках, адже ті кричали та заважали іншим відпочивальникам. Дівчина в українському вбранні сприйняла це як персональну образу, тому вирішила помститися та погасила недопалок у голову одного з відпочивальників та вдарила ногою у живіт жінки, яка сиділа за столиком.

На відео присутні сцени насилля та нецензурна лексика.

Нагадаємо: на Київському майдані між двома чоловіками зав'язався справжній мордобій. В результаті в одного з них навіть розірвалася футболка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024