Головне у Луцьку: ТОП новин за суботу, 2 вересня

Субота, 02 вересня 2023, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 2 вересня.

Про те, що хвороба забрала життя лікаря Волинської обласної лікарні

 

Помер лікар паліативної допомоги Волинської обласної клінічної лікарні, який раніше працював урологом, Самохін Микола Валерійович.

Про те, що науковці НААН висловили недовіру ексректору Луцького НТУ Савчуку

 

Колишньому ректору Луцького НТУ Петру Савчуку, який нині очолює Волинську державну сільськогосподарську дослідну станцію Інституту сільського господарства, висловили недовіру і домагаються звільнення його з посади.

За порушення трудового законодавства про працю та статуту наукової установи рішенням Вченої ради Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту сільського господарства Карпатського регіону висловлено недовіру директору Петру Савчуку.

Причина – порушення керівником трудового законодавства, хамство стосовно працівників, борги по зарплаті. Тож людям увірвався терпець і вони написали заяви у профспілковий комітет.

Через неадекватну поведінку Петра Савчука, додає заступниця, фахові спеціалісти ладні розраховуватися, внаслідок чого під загрозою закриття опиняються тематики – фундаментальні дослідження по селекції.

Про те, що у Луцьку проти нової директорки мітингували працівники навчально-реабілітаційного центру

 

Декілька десятків працівників Крупівського навчально-реабілітаційного центру біля Луцька в день знань о 9:30 зібралися під обласною радою. Вони не згодні з рішенням комісії про призначення нової директорки закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: