Поділитись:

Скандал: у Луцьку племінник «віджав» в дядька і тітки половину проїзду у двір (відео)

Субота, 02 вересня 2023, 19:49
Скандал: у Луцьку племінник «віджав» в дядька і тітки половину проїзду у двір (відео)

Ярослав Шулячук живе у Луцьку на вулиці Писаревського, 18, все життя. Чоловік звернувся до телеканалу «Конкурент TV», бо стверджує, що його племінник Олександр Злотко незаконно звів паркан на його території, а точніше – на середині проїзду до будинку. І заїхати у двір на автомобілі тепер неможливо.

«Наш сусід зробив собі зробив дирочку, розібрав сітку і став ставити забор. Я йому кажу: «Що за фокуси?». А він: «Моя земля, що хочу, те і роблю». Я був не проти забора, але розміри були зовсім не ті: у нього – 1,80 м, в мене – 1,20 м. Казав йому, що треба уточнити. Саша сказав, щоб я звертався до тих, хто нам рисував», – розповідає лучанин Ярослав Шулячук. 

Чоловік вирішив піти в приватне підприємство «Луцькземресурс», яке робило документи Ярославу Шулячуку на його ділянку. І виявилося, що Олександр Злотко й справді порушив межі ділянки дядька.

В той день, коли встановлювали паркан, Ярослав і його дружина Олена були вдома. Жінка каже, що приїхали нібито з земельного відділу і почали відміряти відстань від хати.

«Подзвонили до чоловіка рано: «Чи ви є? Відкрийте ворота. З земельного відділу приїхали, два кілочки забити». Відкрила, думала, спитаю, що за кілочки. А це з'ясувалось, що вони своїми апаратами відміряли 1,80 м, і тут же почали копати ями, рити асфальт, різати і стовпи ставити, і залили. А на другий день вже сітку поставили», – повідомляє дружина.

У подружжя Шулячуків є діти, які мають автомобіль. Тепер вони не зможуть припаркуватися біля будинку батьків, адже посеред заїзду стоїть паркан, а обабіч дороги місця для авто немає. 

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» зателефонувати Олександру Злотку, аби почути його версію подій. Однак слухавку він не взяв. 

Юрист Валентин Хаймик повідомив, оскільки землевпорядна документація говорить про те, що мала б бути відстань від межі будинку до межі земельної ділянки 1,40 м, і якщо племінник захопив більше – 1,80 м, то це питання вирішувати тільки через суд. 

«В тій ситуації племінник порушив закон: він забрав чужу земельну ділянку. Оскільки і одна земельна ділянка, і інша знаходяться в приватній власності, то варто звертатися до суду – розв'язувати питання самозахвату чужої ділянки», – зазначив юрист. 

Детальніше – у сюжеті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024