Поділитись:

У «Дії» наступного тижня з'являться чотири сервіси: які саме

Субота, 02 вересня 2023, 23:43
У «Дії» наступного тижня з'являться чотири сервіси: які саме

4 вересня у «Дії» стануть доступні ще чотири сервіси, серед яких допомога при усиновленні дитини та допомога особам з інвалідністю. 

Про це повідомив заступник міністерки соціальної політики Костянтин Кошеленко в ефірі «Українського радіо», – пише Українська правда. 

Кошеленко також анонсував, що з наступного понеділка на порталі «Дія» стануть доступними ще чотири соціальні сервіси, а саме:

  • допомога при усиновленні дитини;
  • допомога людині, яка доглядає за хворою дитиною;
  • допомога особам з інвалідністю дитинства та дітям з інвалідністю;
  • допомога на дитину одинокій матері або батьку.

«Зараз в Україні, на жаль, багато дітей залишається без батьків. І такий комплекс послуг з усиновлення він актуальний, і його актуальність зростає. Прямо на порталі «Дія» зараз люди можуть податися і отримати первинну консультацію з усиновлення. А потім зареєструватись кандидатом на усиновлювача. Це спрощується один із найбільш бюрократичних непрозорих процесів. Ми продовжуємо працювати над тим, щоб він проходив швидко та ефективно. І зараз люди, які задумались про усиновлення, необов'язково повинні йти особисто в Службу у справах дітей, а можуть розпочати цей шлях на порталі «Дія», – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів