Поділитись:

Дія.Бізнес у Луцьку: які освітні заходи варто відвідати у вересні

П'ятниця, 01 вересня 2023, 15:25
Дія.Бізнес у Луцьку: які освітні заходи варто відвідати у вересні

Дія.Бізнес у Луцьку підготувала підбірку заходів, на які запрошують власників малого та середнього бізнесу і тих, хто хоче відкрити свою справу.

Що можна відвідати у вересні:

  • 2 вересня о 12:00 під час лекції «Як продавати онлайн-курс на 1 000 000 грн щомісяця повністю автоматично» зможете поспілкуватися з Назаром Лісковецьким (Київ) — підприємцем із 5-річним досвідом у менеджменті, автором виїзних тренінгів-розборів для власників бізнесу. Ви дізнаєтеся про ключові фактори успішного автоматизованого маркетингу.
  • 4 вересня о 17:00 відбудеться лекція «Як отримати публікації в міжнародних медіа» з керівницею PR відділу в MacPaw Юлією Петрик (Київ). А ще Юлія — лекторка у Projector Institute, засновниця Tech PR School, авторка каналу про міжнародний PR — PR_pub, співзасновниця PR Army. Під час лекції ви дізнаєтесь про особливості роботи з закордонними журналістами та які PR-інструменти краще для цього обрати.
  • 7 вересня о 16:00 відбудеться інтенсив «Управлінська звітність бізнесу — де ваші гроші?» від Ольги Іванків (Луцьк), засновниці та керівниці ТОВ «Консалтинг центр» — мережа компаній з бухгалтерського обслуговування малого та середнього бізнесу. Спікерка має понад 15 років досвіду в бухгалтерській сфері.
  • 8 вересня о 17:00 відбудеться зустріч із дизайнеркою одягу Ольгою Шипелик (Луцьк). Ви дізнаєтеся історію створення бренду «SHYPELYK», де брати ідеї та як  реалізувати їх у Луцьку. А також почуєте в чому секрет співпраць і колаборацій.
  • 12 вересня о 17:00 відбудеться перша подія з комплексного курсу для підприємців від юристки Юлії Габрук (Луцьк). Курс складатиметься із серії заходів: «Початок роботи. Залучення персоналу»; «Договірна діяльність бізнесу»; «Інтелектуальна власність компанії: міф чи реальність»; «Права компанії під час перевірки». По завершенню курсу кожен учасник отримає сертифікат та індивідуальну консультацію від Юлії. 
  • 14 вересня о 17:00 засновник консалтингового навчального центру «VECTOR GROUP», спікер Київської торгово-промислової палати, бізнес-тренер, консультант Дія.Бізнес Юрій Лященко (Київ) проведе онлайн-лекцію «Як упакувати свій бізнес». 
  • 15 вересня о 17:00 Жичук Микола (Луцьк) та креативна агенція «Партизан» проведуть лекцію про неймінг, брендинг та партизанський маркетинг.
  • 19 вересня з 10:30 по 12:30 відбудеться лекція «Пекельна кухня: як виготовляються маніпуляції та пропаганда» із серії зустрічей проєкту «Караван Освіти». Спікер — Сергій Штурхецький (Рівне / Острог), медіатренер із 15-річним досвідом, автор та співавтор понад 10 підручників і посібників із журналістики та медіаграмотності.
  • 20 вересня з 10:30 по 12:30 Оксана Урбан – бізнес тренерка, викладачка, кандидатка економічних наук, проведе лекцію «Розвиток лідерських якостей та робота в команді» в межах проєкту «Караван Освіти».
  • 21 вересня з 10:00 по 13:00 в межах проєкту «Караван Освіти» відбудеться лекція для підлітків (14-17 років) «Як створити і просувати особистий бренд» від керівниці громадського Центру розвитку дітей «Ерудит» – Ольги Ціпан.
  • 22 вересня о 17:00 відбудеться подія «Резюме як ваша візитівка» з Ольгою Петрук (Луцьк) – рекрутером ІТ компанії з 3-річним досвідом у пошуку технічних та творчих вакансій.

Список подій може змінюватися. Оновлену та детальну інформацію ви завжди знайдете в соцмережах центру Дія.Бізнес у Луцьку. Реєстрація – обов'язкова на кожен захід за посиланням — на нашому сайті. Закриття реєстрації за 4 години до початку події.

Стежте за анонсами, реєструйтеся та приходьте до центру Дія.Бізнес у Луцьку за адресою вул. Богдана Хмельницького, 26, 4 поверх.

Центр Дія.Бізнес у Луцьку — створений за приватні кошти підприємців для розвитку підприємців. Центр відкрито з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння Волинської обласної військової адміністрації та за підтримки компаній ideil, redesign та UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Центр оперується ГО «Діджитал вектор».
Надрукувати
мітки:
коментарів