Поділитись:

Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)

П'ятниця, 01 вересня 2023, 18:43
Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)

Нацгвардійці мають можливість відточити свої навички, вивчити нові тактичні дії, вдосконалити координацію та комунікацію.

Про це розповідають на фейсбук-сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України м.Луцьк

В злагоджені застосовуються симуляції різних типів бойових дій, використання спеціальних технічних засобів, як правильно реагувати на вибухи і постріли та злагоджено відпрацьовувати бойові завдання, вчасне надання першої медичної допомоги та евакуація з поля бою тощо.

«Під час практичних занять на полігоні я засвоїв тактичні навички, зокрема рух та вибір вогневих позицій, якомога скритніше підходити до уявного ворога та знешкоджувати», – розповів гвардієць Сівер.

Бойове злагодження у військових частинах проходить усі військовослужбовці, певний часовий проміжок відведений для всебічної підготовки та забезпечення високого рівня особового складу до дій в різних умовах.

«Після тренувань проводиться аналіз виконаних завдань особовим складом, щоб постійно покращувати свої навички, адаптуватися до нових викликів та розвивати злагодженість», – пояснює командир підрозділу.

Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото) 

Нагадаємо: у Луцькій нацгвардії служать 20-річні трійнята, які разом боронили Київщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 серпня 2023
11 серпня 2023
08 серпня 2023
07 серпня 2023
27 липня 2023
21 липня 2023
18 липня 2023
10 липня 2023
01 липня 2023