Поділитись:

Бидлоті буде наука, – ексзаступник луцького мера про копа, який застрелив п'яного нападника в Дніпрі

Середа, 30 серпня 2023, 14:04
Бидлоті буде наука, – ексзаступник луцького мера про копа, який застрелив п'яного нападника в Дніпрі

Колишній заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко вважає правильним застосування зброї дніпровським поліцейським під час конфлікту з п'яним чоловіком, який напав на копів.

Про це ексчиновник написав у коментарі під дописом відомого українського журналіста та письменника Вахтанга Кіпіані, який також вважає правильним і безумовним виконання громадянами вимог поліцейських.

«Не один раз у Штатах був свідком роботи поліцейських. Правило номер 1 – безумовне виконання їхніх вимог. Витягнути руки з кишень. Покласти руки на кермо. Вийти з авто. Відійти на певну відстань. Перейти на інший бік дороги. І так далі.  Одного разу моя мама викликала поліцію, то була взята в кайданки так само, як і власне той, хто був причиною виклику. Розібрались, зняли кайданки», – розповідає журналіст.

Ексзаступник луцького мера Сергій Григоренко, як і багато інших українців, вважає, правомірним застосування зброї поліцейським в ситуації, коли агресивний п'яний чоловік, не виконуючи законні вимоги правоохоронців, напав на них, завдавши тілесних ушкоджень.

«Правильно, що застрелили дніпровського «бика» під час нападу. Іншій бидлоті буде наука, що не можна нападати на поліцейських і військових, тим більше, коли в нас йде війна», – зазначив Сергій Григоренко.

Бидлоті буде наука, – ексзаступник луцького мера про копа, який застрелив п'яного нападника в Дніпрі 

Нагадаємо: у Дніпрі у водія з правоохоронцями стався конфлікт. Чоловік напав на патрульну та почав її бити, після чого почав бити іншого патрульного. В результаті бійки один з поліцейських застосував табельну вогнепальну зброю, що призвело до смерті водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
19 квітня 2024
12 квітня 2024
10 квітня 2024
22 березня 2024
23 лютого 2024
20 лютого 2024