Поділитись:

У Луцьку погасили марку до Дня пам’яті захисників України

Вівторок, 29 серпня 2023, 14:28
У Луцьку погасили марку до Дня пам’яті захисників України

У Луцьку погасили марку до Дня пам’яті захисників України.

Про це 29 серпня повідомили на фейсбук-сторінці Волинської ОВА. 

«Сьогодні, 29 серпня 2023 року, у Луцьку погасили нову марку. Її випуск приурочили до Дня пам’яті захисників України, а тираж становить 500 тисяч екземплярів», – йдеться у повідомленні. 

Зокрема, як ескіз для поштової марки, приуроченої до Дня пам’яті, використали роботу заслуженого художника України Олега Шупляка «Журба» 2016 року.

Керівник Волинської дирекції акціонерного товариства «Укрпошта» Іван Люсак зазначив: «Це особливий день та нагода всьому суспільству разом сфокусуватись на глибокій пошані та вдячності до тих, хто загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України».

Номінал марки – U становить 12 грн, що відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа вагою до 50 г у межах України. Плюс 3 грн, що є додатковим номіналом, призначеним для відрахування на благодійність. Виручені кошти підуть на допомогу дітям загиблих захисників України. Також до поштової марки випустили конверт «Перший день».

У Луцьку погасили марку до Дня пам’яті захисників УкраїниУ Луцьку погасили марку до Дня пам’яті захисників УкраїниУ Луцьку погасили марку до Дня пам’яті захисників України 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024