Через скандал зі стадіоном депутат Ківерцівської міськради складає мандат (відео)

Автор: Максим Косюр |
Понеділок, 21 серпня 2023, 17:02

Депутат Ківерцівської міської ради Ігор Мисковець вирішив скласти свої повноваження, бо не розділяє цінності чинного керівництва.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

У відео він розповів, що, на його думку, зараз громада має багато нагальних потреб, які потребують вирішення, а те, що зараз робить міськрада, політик не розділяє та не хоче нести спільну відповідальність.

«Шановна Ківерцівська громадо, у звязку з останніми резонансними антигромадськими подіями Ківерцівської міської ради, які я не розділяю та не можу допустити підтримку таких дій, я прийняв рішення про складення повноважень депутата міської ради. Хто знає мене та мою діяльність, той розуміє, скільки я зробив для громади. Шкодую, що не встиг усе завершити. У нас є досить багато нагальніших проблем, ніж стадіон: питання сміттєзвалища, водопостачання, водовідведення, якими необхідно займатися першочергово. Але перше і основне завдання – перемога. Якщо її не досягнути, то ми не матимемо тих благ і не буде кому ними тішитися. Я не збираюся розділяти відповідальність з керівництвом міськради, а тому подав заяву про складання своїх повноважень», – каже пан Ігор.

За його словами, заява про складання мандата уже підписана те лежить у міській раді.

Довідково:
Ігор Мисковець – народився 28 серпня 1985 року у селі Дачне Ківерцівського району Волинської області, де й мешкає донині. Громадянин України. Освіта вища, освітньо-кваліфікаційний рівень - магістр права. Заступник голови постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, економічного розвитку, підприємництва та інвестицій.
Одружений, виховує двоє дітей.

Нагадаємо: «Будівельна корпорація «РСГ» виграла спір в антимонопольному комітеті та примусила мерію міста Ківерці 14 серпня укласти з нею угоди на будівництво стадіону на 145 мільйонів гривень.

Крім того, військовослужбовець з Луцька Олександр Блажиєвський, який бере участь в бойових діях в Донецькій області, попросив дрон у мера Ківерців Олександра Ковальчука, який скандально прославився недоречними у воєнний час тендерами на ремонти. Однак боєць так і не отримав термінової допомоги від посадовця, який вихвалявся своєю підтримкою військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: