Поділитись:

Через скандал зі стадіоном депутат Ківерцівської міськради складає мандат (відео)

Автор: Максим Косюр |
Понеділок, 21 серпня 2023, 17:02
Через скандал зі стадіоном депутат Ківерцівської міськради складає мандат (відео)

Депутат Ківерцівської міської ради Ігор Мисковець вирішив скласти свої повноваження, бо не розділяє цінності чинного керівництва.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

У відео він розповів, що, на його думку, зараз громада має багато нагальних потреб, які потребують вирішення, а те, що зараз робить міськрада, політик не розділяє та не хоче нести спільну відповідальність.

«Шановна Ківерцівська громадо, у звязку з останніми резонансними антигромадськими подіями Ківерцівської міської ради, які я не розділяю та не можу допустити підтримку таких дій, я прийняв рішення про складення повноважень депутата міської ради. Хто знає мене та мою діяльність, той розуміє, скільки я зробив для громади. Шкодую, що не встиг усе завершити. У нас є досить багато нагальніших проблем, ніж стадіон: питання сміттєзвалища, водопостачання, водовідведення, якими необхідно займатися першочергово. Але перше і основне завдання – перемога. Якщо її не досягнути, то ми не матимемо тих благ і не буде кому ними тішитися. Я не збираюся розділяти відповідальність з керівництвом міськради, а тому подав заяву про складання своїх повноважень», – каже пан Ігор.

За його словами, заява про складання мандата уже підписана те лежить у міській раді.

Довідково:
Ігор Мисковець – народився 28 серпня 1985 року у селі Дачне Ківерцівського району Волинської області, де й мешкає донині. Громадянин України. Освіта вища, освітньо-кваліфікаційний рівень - магістр права. Заступник голови постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, економічного розвитку, підприємництва та інвестицій.
Одружений, виховує двоє дітей.

Нагадаємо: «Будівельна корпорація «РСГ» виграла спір в антимонопольному комітеті та примусила мерію міста Ківерці 14 серпня укласти з нею угоди на будівництво стадіону на 145 мільйонів гривень.

Крім того, військовослужбовець з Луцька Олександр Блажиєвський, який бере участь в бойових діях в Донецькій області, попросив дрон у мера Ківерців Олександра Ковальчука, який скандально прославився недоречними у воєнний час тендерами на ремонти. Однак боєць так і не отримав термінової допомоги від посадовця, який вихвалявся своєю підтримкою військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів