Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 18 серпня

П'ятниця, 18 серпня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 18 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 18 серпня. 

Про те, що у Луцьку жінка нарікає на безкоштовне житло в готелі

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 18 серпня 

У Луцьку пані Вікторія, яка безкоштовно проживає в одному з готелів, скаржиться, що там підняли ціни за комунальні послуги і їй доведеться платити більше.

Після початку повномасштабного вторгнення один з луцьких готелів виділив три поверхи під своєрідний «гуртожиток», аби надавати житло переселенцям. Вони ж мають платити тільки за комунальні послуги – 130 гривень на добу, якщо проживають в однокімнатному номері. Тепер частина «пільгових» мешканців бідкається, що готель піднімає плату за комунальні послуги й ціна вища, ніж у звичайній квартирі.

Про те, що луцька майстриня поскаржилася на плагіат її виробів

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 18 серпня 

Луцька майстриня Іванка Морем заявила, що інші майстри крадуть її ідеї і представляють як свої.

На своїй інстаграм-сторінці вона розповіла про один із таких випадків і запевнила, що більше мовчати не буде. Бо випадок не перший. 

«Я багато замовчую, коли мені друзі, підписники надсилають мої ідеї у виконанні інших майстрів. Земля тісна, ідеї поруч. Окей, надихнулися кимось, окей, але зробити копію! Ця людина заблокувала мене наперед і нормально так собі робить сумки-кури. Клас, правда? Як називається такий метод?» – обурується Іванка. 

Про те, що у Луцькому районі роблять дорогу за 18,5 мільйонів

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 18 серпня 

В Олиці та селі Чемерин Луцького району триває поточний ремонт семикілометрового відрізка автомобільної дороги. Роботи планують завершити до вересня.

Як розповів голова громади Олександр Прендецький, дорогу лагодять на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів. Загальна вартість ремонту – 18,5 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів