Поділитись:

У Луцьку розшукують зловмисників за крадіжки з магазинів (фото)

П'ятниця, 18 серпня 2023, 16:14
У Луцьку розшукують зловмисників за крадіжки з магазинів (фото)

Луцькі оперативники встановлюють особи зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні крадіжок з магазинів на території міста.

Про це 18 серпня повідомив сектор комунікації поліції у Волинській області.  

«У провадженні слідчого відділу Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області за цим фактом перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні. 

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Правоохоронці звертаються до громадян, яким відома будь-яка інформація про цих осіб, негайно повідомити поліцію за номерами телефонів: +380970981704+380997690685 або 102.

У Луцьку розшукують зловмисників за крадіжки з магазинів (фото)У Луцьку розшукують зловмисників за крадіжки з магазинів (фото)У Луцьку розшукують зловмисників за крадіжки з магазинів (фото)У Луцьку розшукують зловмисників за крадіжки з магазинів (фото)У Луцьку розшукують зловмисників за крадіжки з магазинів (фото)У Луцьку розшукують зловмисників за крадіжки з магазинів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів