Поділитись:

Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)

П'ятниця, 18 серпня 2023, 15:12
Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)

Цього тижня водними нетрями річки Прип'ять мандрувала команда Tour de Ukraine на чолі  із Валерією Мікульською, які декілька років поспіль відкривають природні та історичні родзинки України на своєму каналі.

Про це поділилися на фейсбук-сторінці нацпарку «Прип'ять-Стохід».

«Ось уже протягом тижня вони активно вивчають красу Волинського краю. Для зйомок природніх багатств, туристичних принад, фауни та флори вони завітали до нашого Парку! Під час водної мандрівки  маршрутом "Таємниче Полісся" до села Сваловичі ми усі поринули у світ тихої та збереженої поліської природи. 

Річка Прип'ять ділилась своєю прохолодою, загадковістю та численими лабіринтами, ріка зачаровувала своєю рослинністю. Вдалось зазнімкувати латаття біле, глечики жовті, рясно квітують незабудки, м'ята річкова, стрілолист.

Птахи також порадували своєю присутністю та різноманіттям. Спостерігали за крижнями, мартинами звичайними, крячками річковими, лебедями, чаплями білими та сірими. Чули спів очеретянок», – йдеться у дописі.

В очеретяних джунглях відслідковували боброві хатки та бачили сліди діяльності тварин-будівельників. Гості довго милувались красою водно-болотних угідь із гори урочища «Муравина», навіть вдалось побачити кладку черепахи болотної та залишки їх яєць.

«За приємним спілкуванням, та спостереженнями за екосистемами та їх мешканцями час скоро пролетів, але цей маршрут, довжиною 18 км, ми пройшли водним плесом за 6 год. Значить було чим зацікавитись та познімати. Вдячні творчій команді за їх активність та професійний підхід у вивченні природи.
Радо будемо чекати на фільм про Волинь», – зазначили у національному парку.

Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото)Таємниче Полісся: тревел-блогерка мандрувала у нетрях річки Прип'ять на Волині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів