Поділитись:

Генерал Наєв перевірив стан оборонних позицій на Волині (фото)

П'ятниця, 18 серпня 2023, 11:05
Генерал Наєв перевірив стан оборонних позицій на Волині (фото)

На території Волинської області українські військові продовжують облаштовувати інженерні загородження та оборонні позиції на кордоні з Білоруссю.

Про це у п'ятницю,18 серпня, написав у телеграмі командувач Об'єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами Наєва, на Волинському напрямку командири рот, бригад, взводів та батальйонів отримали низку завдань. Через деякий час проведуть повторну перевірку кожного опорного пункту.

«Визначення чітких завдань на майбутнє – це не лише слова, а й суттєва допомога як від керівників місцевого самоврядування тут, на Волині, так і  від військового командування. Ці всі питання знаходяться під моїм особистим контролем», – зазначив генерал-лейтенант Наєв. 

Нагадаємо: нещодавно Сергій Наєв вже інспектував готовність інженерних споруд на кордоні з Білоруссю у Волинській області.

Генерал Наєв перевірив стан оборонних позицій на Волині (фото)Генерал Наєв перевірив стан оборонних позицій на Волині (фото)Генерал Наєв перевірив стан оборонних позицій на Волині (фото)Генерал Наєв перевірив стан оборонних позицій на Волині (фото)Генерал Наєв перевірив стан оборонних позицій на Волині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів