Поділитись:

Зрадниця Сєдокова напідпитку гепнулась на сцені в Москві і не змогла підвестися (відео)

Четвер, 17 серпня 2023, 02:14
Зрадниця Сєдокова напідпитку гепнулась на сцені в Москві і не змогла підвестися (відео)

Співачка родом із Києва, екс«ВІА Гра» Анна Сєдокова, яка мовчить про війну в Україні, вирізнилася під час виступу в Москві.

Про це пише ТСН

Артистка розважала мешканців столиці країни-терористки в одному з нічних клубів. При чому вийшла вона на сцену у стані алкогольного сп'яніння. Про це пишуть пропагандистські Telegram-канали. Вони поширили відео з цього концерту, де Сєдокова гепнулася просто на сцені.

«Схоже, у Анни Сєдокової великі проблеми з алкоголем. І пити вона покинула не просто так. Відео з концерту в Москві, де накачана незрозуміло чим екс«ВІА Гра» впала просто на сцені», – йдеться в описі до ролика.

Підвестися самостійно артистка не змогла, вона намагалася щось співати, але «витиснула» з себе лише декілька слів. На допомогу Сєдоковій поквапилася її команда, яка її підняла. Але й стоячи, співачка не змогла нормально продовжувати виступ.

Як відомо, з початком повномасштабної війни Анна Сєдокова, яка родом із Києва, жодним чином не висловила свою позицію щодо повномасштабної війни рф проти України. Артистка обрала продовжувати розважати росіян і заробляти криваві російські рублі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів