Поділитись:

«Хай йде геть»: українці в Туреччині зірвали концерт Ані Лорак

Вівторок, 25 липня 2023, 18:54
«Хай йде геть»: українці в Туреччині зірвали концерт Ані Лорак

Концерт співачки-мовчунки Ані Лорак у Туреччині скасували завдяки клопотанням українців. 

Про це пише ТСН.

Поки на батьківщині горе-артистки триває війна, вона замовчує злочини кремля та їздить по світу з концертами. Днями запроданка вирішила виступити в Туреччині, однак українці виступили проти приїзду артистки. 

Як повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін, разом з представниками посольства України вони звернулися до організаторів концерту з вимогами про скасування виступу зрадниці.

«Хай йде геть»: українці в Туреччині зірвали концерт Ані Лорак 

Рада директорів холдингу Kilit Hospatality Group, до якої належить концертний майданчик, підтримала пропозицію української громади.

«Скоординувавши спільні зусилля Посольства України в Турецькій Республіці, нашого Консульства України в Анталії та української громади, вдалося домогтися скасування проведення концерту Ані Лорак (Кароліни Куєк) у концертному залі The Cosmos Theatre. Це рішення ухвалила Рада директорів холдингу Kilit Hospatality Group, до якого входить мережа готелів Nirvana та згаданий концертний зал, після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості "артистки" у війні рф проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням суспільного резонансу з боку української спільноти. Продаж квитків зупинено, тим хто їх вже придбав будуть повернуті кошти», – повідомив Воронін.

Українці позитивно відреагували на такі новини та порадили й іншим країнам відмовитися від виступів запроданки: «Все правильно, хай їде геть», «Дякуємо, зрадники нам не потрібні», «Так їй і треба», «Продажна коза, а не співачка», «Хай тільки в рашці і співає».  

Нагадаємо, після мемів про «дрони Ані Лорак»: у Росії скасували концерт співачки-зрадниці

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів